• Op een leuke en leerzame wijze ontdekken hoe coderen werkt

    Leer coderen samen met Glied

  • "Nieuwe talenten van kinderen komen naar voren, sommigen sterker als anderen, maar iedereen leert ervan."

    Wim Jacobs, docent groep 8

  • Onze applied game is een unieke ervaring die de basis van coderen leert

    Leer hoe het werkt

speel de game

Glied's Adventure

Glied's Adventure is een applied game speciaal gecreëerd voor kinderen in groep 7 en 8. De game leert op een leuke en interactieve manier hoe coderen in elkaar zit. Ze creëren in deze game hun eigen monster en lossen puzzels op door gebruik te maken van onder andere kleurencodes en X en Y coördinaten, wat een aanvulling is op de reguliere wiskunde die ze al krijgen. De game biedt de kinderen een eerste kennismaking met code.

Hoe het werkt

Transformeer

Codeer

Beweeg

Docenten

Als docent leert u uw leerlingen dagelijks nieuwe dingen. Met ons lespakket, inclusief de game Glied's Adventure, kunt u bijdragen aan een unieke ervaring in coderen op een leuke, speelse en uitdagende wijze. Wie weet laat u sommige leerlingen zelfs iets nieuws ontdekken wat ze helemaal geweldig vinden en er, dankzij u, in de toekomst verder mee willen.

Bekijk onze tutorials

Over ons

Code is overal om ons heen: apps, games, websites; we zouden niet meer zonder kunnen. Hoeveel begrijpen we eigenlijk van deze technologie waar we dagelijks mee te maken krijgen? CodeCats ziet het als missie om de nieuwe generatie hierover op te voeden en te voorzien van passend lesmateriaal. Ons team bestaat uit gedreven professionals die kinderen een eerste kennismaking met code willen bieden. Door te klikken op het plaatje links, kunt u de teaser bekijken. Klik hier om de reportage van onze eerste workshop te zien.